domingo, 12 de febrero de 2017

Aquesta setmana hem fet... (13)

Hola! Benvinguda un setmana més al nostre blog! Avui et mostrem alguns dels treballs que les nostres alumnes han realitzat a les classes, durant els últims dies. Esperem que t’agradi i t’aporti noves idees per als teus propis projectes! 


Aquesta setmana a les classes de costura creativa hem fet...

La Mar A. ja ha acabat el seu bolso que combina tela de cotó amb polipell. Una bossa xulíssima i resistent! Els individuals de la Quineta A. fets amb un nou teixit que tenim a la botiga: roba resinada amb print de mocador de fer fardells. L'estampat més tradiccional per exel·lència ara resinat. Ideal per individals, estovalles, davantals, etc... La Maria ha fet dues tovalloles molt estiuenques gràcies a les aplicacions de dues franges una feta amb roba molt ben escollida i una altra aplicant-hi un dibuix amb pintura especial per a roba acompanyada de dent de rataEl coxí de la Rosa M. L. que ha fet en una sola classe! Un treball ben ràpid i xulo! 


Un tapete amb un paissatge aplicat molt bonic de la Pilar S. 


I la Fundà Nòrdica i coixí que ha fet la Sandra S. per a la seva filla. Per un costat hi ha aplicat unes papallones i per l'altra una tela molt divertida. 
I amb Pintura Creativa han sortit cosetes tan xules com: 

La caixeta de la Montse B., moníssima!!


I els vestits especials per a ballarines participants al Premi Internacional de Dansa Roseta Mauri 2017 fets per Rosa A, pintats amb pintura acrílica amb un medium per a roba.  Igual que aquest coixí personalitzat amb el nom.


 ---------------------------------------------------------------------------------

Per consultes i comandes pots adreçar-te a la nostra botiga o bé, pots fer-ho per un email a ditifet.silvia@gmail.com. 
         I recorda! Si no ho vols fer, nosaltres ho fem per tu. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario