sábado, 7 de enero de 2017

Aquesta setmana hem fet... (8)

Hola! Benvinguda un dia més al nostre blog! Seguim el 2017 monstrant-te alguns dels treballs que les nostres alumnes han realitzat a les classes, durant els últims dies. Esperem que t’agradi i t’aporti noves idees per als teus propis projectes! 

Aquesta setmana passada han continuat els preparatius de cara a festes, per tenir-ho tot a punt per Reis, la majoria regalets super xulos! 


A les Classes de Costura, l'agulla ha anat a tota màquina per acabar tots els treballs

La M. Rosa C. per regalar a la mare i a la sogre ha fet aquests pràctics i bonics necessers. La Manta de franel·la de 150x210 feta per la Coia B. per regalar al seu gendre. 

I els coixins de la Pilar S. que donen vida a qualsevol sofàPer a la seva sogra, la Judit G. ha fet aquest revister i la cistelleta multiusos. I perquè els Reis Mags poguessin deixar els seus regals l'Anna L. ha fet aquest sac reial. Que us en sembla? A les Classes de pintura també pintem roba i podem fer coses tan xules com aquest camí de taula pintat per la Isabel D. per regalar a les seves joves. O, com aquesta bossa que combina costura i pintura creativa que ha fet la Mari S. i que ha quedat més que bonica!---------------------------------------------------------------------------------

Per consultes i comandes pots adreçar-te a la nostra botiga o bé, pots fer-ho per un email a ditifet.silvia@gmail.com. 

         I recorda! Si no ho vols fer, nosaltres ho fem per tu. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario