viernes, 27 de enero de 2017

Aquesta setmana hem fet...(11)

Hola! Benvinguda un divendres més al nostre blog! Avui, com cada divendres, et mostrem alguns dels treballs que les nostres alumnes han realitzat a les classes, durant els últims dies. Esperem que t’agradi i t’aporti noves idees per als teus propis projectes! 

Aquesta setmana a les classes de costura creativa hem fet...
Bossetes! Moltes bossetes precioses! i moltes més cosetes...

Una bossa amb roba plastificada i una tira de pique blanc pintada amb pintures especials per a roba per a la Carlota Una bosseta pel pa que a fet la Dolors R. Dos davantals ben diferents: un, el de la Isabel G amb teles i disseny molt romàntic alhora que pràctic i bonic. i l'altre, el que ha fet la Lourdes B. amb un disseny més clàssic però amb un teixit molt original de roba plastificada, per a la seva mare, ideal perquè el llueixi a les classes de scrap. I, els aros de tovalló amb la incial que ha fet la Judit G. per a tota la familia, perquè tothom sàpiga quin és el seu. Dos encàrrecs que ens han fet: una bosseta de piqué blanc amb la incial cosida i detalls en robeta grisa, i el forro d'un petit moisses per a un nadó que acaba de neixer. 


I a les classes de pintura decorativa la Isabel D. ha fet aquestes lletres de fusta pintades formant el nom "AXEL", el seu net que fa 1 anyet. 


---------------------------------------------------------------------------------

Per consultes i comandes pots adreçar-te a la nostra botiga o bé, pots fer-ho per un email a ditifet.silvia@gmail.com. 

         I recorda! Si no ho vols fer, nosaltres ho fem per tu. No hay comentarios:

Publicar un comentario