domingo, 5 de marzo de 2017

Aquesta setmana hem fet... (16)

Hola! Benvinguda un divendres més al nostre blog! Avui, com cada setmana, et mostrem alguns dels treballs que les nostres alumnes han realitzat a les classes, durant els últims dies. Esperem que t’agradi i t’aporti noves idees per als teus propis projectes!

Durant els últims dies, a les classes de costura creativa hem fet una feinada i les nostres alumnes han acabat un munt de projectes xulíssims com els que et mostrem avui. 
Bossetes molt divertides fetes de roba plastificada per la Marta C.

I el gorret de nadó que ha fet l'Antoni per a la nina de la seva neta. No em diràs que no és d'il·lusió!! 
La Paquita G. i la Maria M. han personalitzat aquestes caixetes per als mocadors de paper amb la tècnica del cartronatge i que els hi han queden especialment boniques.

I com ja va sent habitual, acabem amb els treballs de costura amb una dels projectes estrella del nostre taller: el necesser. Aquesta vegada, us en deixarem dos versions: una amb cantoneres i l'altra sense: el que porta cantoneres és un treball molt especial, el primer de l'Amelia que ha quedat contentíssima amb el resultat i la feina feta, i nosaltres també! i l'altre, fet amb la mateixa tela però combinat amb tons blaus i sense cantoneres, el treball de la Rosa Mª.

I les alumnes de les classes de pintura també han acabat molts projectes, com la Coia A. que ha acabat els cors decoratius combinant diferents tècniques creatives. 

Amb la mateixa i aquest estil que tan ens agrada, les estrelles de la Natalia
I uns altres cors, els de la Nieves N. Un d'ells pintat i decapat, i l'altre, forrat amb paper decoratiu. Detalls moníssims per donar-nos la benvinguda. 
---------------------------------------------------------------------------------
Per consultes i comandes pots adreçar-te a la nostra botiga o bé, pots fer-ho per un email a ditifet.silvia@gmail.com. 
         I recorda! Si no ho vols fer, nosaltres ho fem per tu. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario