jueves, 9 de marzo de 2017

Aquesta setmana hem fet... (17)

Hola! Benvinguda un divendres més al nostre blog! Avui, com cada setmana, et mostrem alguns dels treballs que les nostres alumnes han realitzat a les classes, durant els últims dies. Esperem que t’agradi i t’aporti noves idees per als teus propis projectes!


A les classes de costura Durant els darrers dies, a les classes de costura creativa hem fet...

L'Elena C. ha fet unes cistelletes pràctiques i boníques fetes amb tela beig i blaumarí amb estampat de floretesUn conjunt de lunch-bag i individual modern i pràctic el que ha fet la Miriam per portar-hi la carmanyola. 


El coixí personalitzat amb el nom "Anna" aplicat i cosit amb punt de fistó fet per la Tere B. 


Un coixí manta molt divertit, combinant diferents teles que ha fet la Pilar R. Una bossa per anar de viatge amb tela de color cru estampada amb estrelletes feta per la Dolors C. I una altra bossa, aquesta per venir a les classes de costura, la que ha fet la Montse A. I els treballs de la Pilar S. un camí de taula molt bonic amb uns dibuixos de flors aplicades amb robeta de cotó de tons liles, i la corona d'aniversari. 
El necesser de la setmana, o més ben dit, els de la Rosa Mª B. que n'ha fet 6!!! 
I un altre, el de la Nieves amb tela estampada de floretes i conillets de la Tilda. I de les classes de pintura han sortit treballs com els dos conjunts de taula i cadira infantils restaurats i pintats aplicant-hi stencils de topets, que han quedat molt graciosos gràcies a la bona feina de la Marta C. 
--------------------------------------------------------------------------------

Per consultes i comandes pots adreçar-te a la nostra botiga o bé, pots fer-ho per un email a ditifet.silvia@gmail.com. 
         I recorda! Si no ho vols fer, nosaltres ho fem per tu. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario