viernes, 11 de noviembre de 2016

Aquesta setmana hem fet... (1)

Hola a totes! Benvingudes un dia més al nostre blog! Avui, com cada divendres a partir d'ara, us mostraré alguns dels treballs que les nostres alumnes han realitzat a les classes durant els últims dies, que espero us agradi i us aporti noves idees per als vostres propis projectes! 

De les classes de costura creativa han sortit treballs tan bonics i pràctics com aquests:

Un moníssim conjunt de bossa i pitet amb roba plastificada rosa fet per la Dolors R. 
El necesser estrellat que ha fet l'Antonia A. 
El treball de la Jessi, una pràctica bossa del pa
Les cosetes que ha fet la Tere B. : un conjunt de dues tovalloles de bany, una funda de roba pels mocadors de paper i una funda de paper wc fet amb roba de piqué

I que us sembla la bossa "multi usos" amb estampat floral que ha fet la Judit G. ?
I a les classes de pintura també anem acabant feina! La caixa de fusta pintada i decapada amb flors que ha fet la Nieves N utilitzant diverses tècniques: decoupage, decapatge amb pintura chalk paint i cera de Dayka. 
I el reciclatge d'una llauna de préssec amb decoupage fet també per la Nieve N, increïble la nova vida que li ha donat a una simple llauna, oi??!!I això no és tot! Que ja comencen a estar llestes les primeres cosetes de Nadal!  L'arbre de Nadal pintat amb pintura Chalk Paint de Dayka pintat per la Graciela al monogràfic de pintura. 
Les estrelletes de tela suau, suau, que han fet l'Anna R i l'Anna B. que prometen ser un dels regals estrella (mai millor dit) d'aquestes festes!Aquestes i moltes altres cosetes les pots fer a la nostra botiga-taller! I la setmana que ve...més!

---------------------------------------------------------------------------------


Per consultes i comandes pots adreçar-te a la nostra botiga o bé, pots fer-ho per un email a ditifet.silvia@gmail.com. 

I recorda! Si no ho vols fer, nosaltres ho fem per tu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario