viernes, 18 de noviembre de 2016

Aquesta setmana hem fet...(2)

Hola! Benvinguda un divendres més al nostre blog! Avui, com cada divendres, et mostrem alguns dels treballs que les nostres alumnes han realitzat a les classes, durant els últims dies. Esperem que t’agradi i t’aporti noves idees per als teus propis projectes!

De les classes de costura creativa han sortit treballs tan bonics com aquests:

Fet per la Paquita, unes estovalles impossibles de trobar avui en dia, una tresor de família feta amb un lli excepcional i unes puntes fetes a mà que valia la pena conservar amb un toc més actual aportat pel detall de motius florals pintats sobre la tela amb pintura especial per a teixit.La Mar també ha fet un treball molt elaborat que requeria dedicació i paciència, però que vist el resultat valia la pena! Mireu quina monada aquest Ratolí Perez, no li falta cap detall!!! També de la Mar, aquest treball més fàcil i ràpid, és aquesta bossa perquè una petita ballarina guardi les seves sabatilles.O aquesta altra de la Koya T. Feta amb tela plastificada i folrada amb plàstic blanc, ideal per posar-hi sabates o la roba del gimnàs. I parlant de sabatilles i de bossetes...que et sembla aquest conjunt de bossa i sabatilles de la Paquita G?I aquest altre conjunt de sabatilles i necesser amb boquilla fet per la Ma. Antonia C.
I de les classes de pintura que us sembla aquesta capsa per posar-hi kleenex pintada amb Chalk Paint, decapada i amb transfer feta per l’Elena M. Bonica, bonica...Aquestes i moltes altres cosetes les pots fer a la nostra botiga-taller! I la setmana que ve...més!

---------------------------------------------------------------------------------

Per consultes i comandes pots adreçar-te a la nostra botiga o bé, pots fer-ho per un email a ditifet.silvia@gmail.com. 

I recorda! Si no ho vols fer, nosaltres ho fem per tu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario