lunes, 28 de noviembre de 2016

Monogràfic de Nadal amb Isa Decor de Dayka

Com segur sabràs, aquest cap de setmana el nostre taller ha estat a ple rendiment amb els monogràfics especials de Nadal, una classe magistral a càrrec de la professora de Dayka Trade, la Isa Decor. 
Les alumnes d'aquest curs van poder escollir diversos projectes de decoració nadalenca entre els quals: pobles, reis, cors de fusta pintats amb pintures Chalk Paint de Dayka. 
I a més de passar una molt bona estona, els resultats van ser d'excel·lent! Mira, mira que be que ens ho vam passar i que bonic va quedar tot...

-----------------------------------------------------------------------------

Como seguro sabrás, este fin de semana nuestro taller ha se ha trabajado a pleno rendimiento con los monográficos especiales de Navidad, una clase magistral a cargo de la profesora de Dayka Trade, Isa Decor. 
Las alumnas de este curso escogieron entre diversos proyectos de decoración navideña: pueblos, reyes magos o corazones de madera para pintar con pinturas Chalk Paint de Dayka. 
Y, además de pasar un muy buen rato, los resultados fueron de excelente! Mira, mira que bien que nos lo pasamos y que bonito quedó todo...


---------------------------------------------------------------------------------

Per consultes sobre productes i cursos i comandes pots adreçar-te a la nostra botiga o bé, pots fer-ho per un email a ditifet.silvia@gmail.com. 

I recorda! Si no ho vols fer, nosaltres ho fem per tu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario