viernes, 2 de diciembre de 2016

Aquesta setmana hem fet... (4)

Hola! Benvinguda un divendres més al nostre blog! Avui, com cada divendres, et mostrem alguns dels treballs que les nostres alumnes han realitzat a les classes, durant els últims dies. Esperem que t’agradi i t’aporti noves idees per als teus propis projectes! 

Aquesta setmana hem fet...moltes cosetes per Nadal, que han quedat precioses!! 

Et comencem ensenyant el conjunt decoratiu nadalenc format per une botes, estrelletes de fusta forrades de tela i pintades, abrets i una preciosa corona de cors, tot fet per l'Antonia A. combinant teles en vermell i cru. Segur que li quedarà una casa preciosa! 


¿I que me'n dius d'aquesta original girnalda de cors que ha fet la Natalia U.?La que ha pensat en tothom de la família és la Maria Rosa C. que ha fet aquestes boniques i pràctiques bosses de viatge per posar la roba interior, confeccionades amb roba de la Tilda. Aquest Nadal ningú és quedarà sense regal! 
L'Antonia que ja té el seu davantal reversible, pràctic i xulo! I l'Anna P. que ha fet aquesta preciosa bossa de cotxet en piquè. 
I si, si t'ho preguntaves, aquesta setmana també tenim algun necesser-cosidor. Mireu que xulo aquest de rellotges que ha fet la Tere B, i el de floretes amb interior plastificat que ha fet la Rosa A. 
---------------------------------------------------------------------------------

Per consultes i comandes pots adreçar-te a la nostra botiga o bé, pots fer-ho per un email a ditifet.silvia@gmail.com. 

I recorda! Si no ho vols fer, nosaltres ho fem per tu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario