martes, 20 de diciembre de 2016

Taller de pintura decorativa - Nadal

Avui ens hem colat a una classe de pintura decorativa que fem cada dimecres al taller.... com era d'esperar, les alumnes, super aplicades, estaven mans a la feina creant cosetes especialment pensades de cara a Nadal. 




A la classe de pintura utilitzem diferents tècniques i diferents materials: decapats, pintura chalk paint, decoupage, transfers...el que sigui perquè tot quedi ben bonic i original! 





Decoració amb arbres de diferents mides, cervetons, caixetes la mar de boniques tan per decorar com per regalar i moltes coses més!  








Pots assistir als tallers de forma esporàdita si vols fer un treball concret, o de forma continuada cada dimecres si t'agraden les manualitats i la pintura, i sino, doncs a la nostra botiga trobaràs tot el material disponible perquè ho faics a casa: pintures, papers de decoupage, ceres, plantilles, stencils, caixes, objectes de fusta, etc... Tu tries! 


Si et ve de gust fer alguna cosa especial o bé, aprendre a utilitzar aquestes tècniques i al mateix temps passar-t'ho bé, no dubtis en preguntar-nos. T'informarem amb molt de gust!



---------------------------------------------------------------------------------

Per consultes sobre productes, cursos i comandes pots adreçar-te a la nostra botiga o bé, pots fer-ho per un email a ditifet.silvia@gmail.com 

I recorda! Si ho vols, però no ho vols fer, nosaltres ho fem per tu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario