viernes, 9 de diciembre de 2016

Aquesta setmana hem fet... (5)

Hola! Benvinguda un divendres més al nostre blog! Avui, com cada divendres, et mostrem alguns dels treballs que les nostres alumnes han realitzat a les classes, durant els últims dies. Esperem que t’agradi i t’aporti noves idees per als teus propis projectes! 

Aquesta setmana...continuen els preparatius de cara a Nadal. Mira, mira..


A les classes de costura la Dolors C. ha fet aquestes estrelles per a regalar




Les bossetes pensades per posar la roba bruta quan anem de viatge, fetes amb roba de cotó combinada amb diferents robes de Tilda i pintades, que ha fet la M. Rosa B. per a les seves amigues. Segur que estaran molt contentes amb aquest regal! 





La manta que ha fet la Coia C. amb layer cakes de franela i acabada amb roba de franela. Ideal per les estones de sofa i manta de l'hivern! 





I a les classes de pintura també s'ha fet molt bona feina...

La Isabel G ha fet aquesta caixa pintada amb stencils de diferents colors




I ens encanta la caixa de tres calaixos en forma de caseta, aquesta pintada i decapada, combinant varies técniques per la Montse D. 



La Montse D també ha fet varies cosetes per a decorar casa seva aquest Nadal: un cervetó amb relleu, tres arbres i tres corts aplicant técniques diferents: transfer, decapat, stencils i relleu.





Acabem el post d'avui amb un BON NADAL que ha fet la Rosa M. L. pintada amb stencils i pintura de neu especial de Dayka. 





---------------------------------------------------------------------------------

Per consultes i comandes pots adreçar-te a la nostra botiga o bé, pots fer-ho per un email a ditifet.silvia@gmail.com. 

         I recorda! Si no ho vols fer, nosaltres ho fem per tu. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario